Co-lab for Hybrid Work & Leadership

Kick-off møde

Den 7. oktober kl. 9:30 - 11:00

Tilmeld dig kick-off mødet

 

Vi har begrænset kapacitet i co-lab’et og kan derfor ikke garantere en plads til alle tilmeldte. Vi forbeholder os derfor retten til at afvise tilmeldinger med henblik på at sikre den bedst mulige sammensætning og match af virksomheder. Såfremt du har fået en plads i co-lab’et, vil du modtage en endelig bekræftelse på mail.

Covid-19 pandemien har for mange danske virksomheder været med til at accelerere transformationen fra traditionel til hybrid arbejdsplads. Det stiller nye krav om fleksibilitet til arbejdspladsen og til den måde, vi leder teams på tværs af tid og rum.

De store virksomheder er ikke længere der, hvor de taler om, hvorfor de skal gå den hybride vej - de er allerede gået ned ad den vej. Nu handler det om, hvordan man sikrer et on-going commitment fra ledelsen til den hybride transformation.

Det handler dog ikke kun om nye strukturer og ledelsesformer - den hybride transformation er i høj grad en kulturel transformation af den velkendte "på kontoret fra 9-5"-kultur. Men hvordan gør man lige dét, og hvad skal der til for at lykkedes? Hvordan kan ledelsen være med til at understøtte denne kulturelle forandringsproces?

 

Til kick-off mødet i vores nye co-lab for Hybrid Work & Leadership stiller Digital Dogme og medlemsvirksomheder skarpt på den hybride transformation, herunder hybrid ledelse og kultur. Derudover vil vores medlemmer dele ud af deres egne praktiske erfaringer og udfordringer med at gå den hybride vej. 

 

Deltag i vores kick-off møde og vær med til at dele viden, erfaringer og udfordringer med andre ligesindede virksomheder. 

 

 

Foreløbigt program

Kick-off mødet afholdes fysisk i Mikado House, Rued Langgaards Vej 8, 2300 København

9:30 Velkommen & bordrunde

 

9:50 Oplæg: Hvordan driver vi transformationen mod stærk hybrid ledelse? v/ Jesper Riedel, Director, LeapForward

 

10:00 Erfaringer og udfordringer ved en hybrid arbejdsplads v/ Lone Mortensen, COO, Danmarks Nationalbank

 

10:10 Erfaringer og udfordringer ved en hybrid arbejdsplads v/ Maja Kirschhoff Hestehave, Chief Consultant, Working@Danske i Danske Bank

 

10:20 Åben bordrunde: erfaringer og udfordringer med at gå den hybride vej 

 

10:50 Opsamling og next step

 

11:00 Tak for i dag