Sådan bygger du en effektiv hybrid arbejdsplads

Back to office

23. september kl. 13-14:15

Tilmeld dig nu


Coronakrisen har accelereret det hybride arbejde, og mange virksomheder overvejer lige nu, hvordan de kan fastholde de positive erfaringer og skabe et new normal til gavn for både trivsel og produktivitet. Vi sætter fokus på hybrid ledelse, og de erfaringer som Microsoft og Danske Bank har draget fra transformationen.

Der er stor fokus på Hybrid workplace for tiden.

Men hvordan skaber man den effektive hybride arbejdsplads med fokus på inklusion og trivsel for alle, hvordan klæder man ledere og medarbejdere på til at arbejde delvist på distancen eller i rene virtuelle teams og hvordan bliver man som leder en high performance hybrid leder?

På dette webinar sætter vi fokus på hybriditet og hybrid ledelse. Vi inddrager elementer fra forskning og ledelsesteori og drager paralleler til tidligere tiders transformationer. Og herefter lader vi Danske Bank og Microsoft dele viden om deres praktiske erfaringer med at bygge fremtidens hybride arbejdsplads.

Hvis jeres virksomhed er interesseret i at arbejde hybridt, så giver dette webinar en stærk introduktion til hybrid ledelse og konkrete handlingsanvisninger baseret på erfaringer fra virksomheder, der har arbejdet indgående med emnet.

 

 Stærke talere fra dansk erhvervsliv

 

Rikke Kristine Nielsen
Rikke Kristine Nielsen

Lektor v. Aalborg Universitet

Jesper Riedel
Jesper Riedel

Grundlægger af HybridLedelse.dk

Maja Kirchhoff Hestehave-1
Maja Kirchhoff Hestehave

Chief Development Consultant
i Danske Bank

Tanya Helene Christensen-1
Tanya Helene Christensen

Business Group Lead Modern Work & Security i Microsoft Danmark